Početnu fazu u realizaciji finalnog proizvoda, a na zahtev tržišta, predstavlja proces dizajniranja i izrada modela proizvoda na računaru u sopstvenom projektnom birou.

Nakon usvojenog dizajna proizvoda sledi faza konstruisanja alata i pomoćne opreme neophodne za realizaciju proizvoda.

Dizajn, konstruisanje i projektovanje tehnologije se obavljaju u najnovijim verzijama CAD/CAM programa, a izrada alata u savremeno opremljenoj alatnici snabdevenoj CNC mašinama, što maksimalno skraćuje vreme između zahteva kupca i plasmana proizvoda na tržište.

Osnovu tehnološkog procesa u proizvodnji čini obrada lima plastičnom deformacijom i to: probijanje, prosecanje, savijanje, duboko izvlačenje i provlačenje.

Firma je izuzetne rezultate postigla prevashodno u oblasti dubokog izvlačenja za potrebe proizvodnje štucni, kako klasičnih tako i kotlovskih, čime je omogućeno da se na tržištu pojave štucne sa najboljim ugradbenim karakteristikama.

Posedujemo veliki broj ekscentar i hidrauličnih presa, čime se omogućuje serijska proizvodnja i snabdevenost tržišta određenim proizvodom u bilo kom trenutku.

Proizvodi izrađeni od visokokvalitnog lima za duboko izvlačenje se površinski zaštićuju postupkom cinkovanja u sopstvenom pogonu za površinsku zaštitu. Debljina zaštitnog sloja je 12±2 µm i strogo se kontroliše po principu uzorka.

Baznu sirovinu za dobijanje finalnog proizvoda predstavlja niskougljenični lim debljine 0.4-1 mm i prohromski lim debljina 0.4,0.5 i 0.6 mm. Prohromski lim, koji se nabavlja od vodećih zapadnoevropskih proizvođača, je repromaterijal za proizvodnju ventilacionih rešetki, slivnika i vratanaca za kadu i odlikuje se izuzetnom hemijskom postojanošću i otpornošću prema koroziji.

Posebno treba naglasiti izuzetan dizajn ventilacionih rešetki i slivnika, što enterijeru daje estetsku oplemenjenost.

Sva proizvodnja podleže strogoj kontroli kvaliteta, počev od sirovina i repromaterijala, pa do isporuke finalnog proizvoda.